Returul produselor

Produsele achiziționate prin intermediul Puresurprise.ro pot fi returnate în următoarele cazuri:
1. Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
2. Produsul sau produsele v-au fost livrate greșit .
În cazul în care vi s-a livrat alt produs decât cel specificat în comanda Dvs., puteți solicita înlocuirea produsului livrat greșit cu cel corect. Toate costurile de retur și livrare a produsului corect vor fi preluate de Puresurprise.ro
3. Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
4. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, produsele cărora le lipsesc accesorii.
5. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.


Produsele achiziționate prin intermediul Puresurprise.ro pot fi returnate cu următoarele condiții: Produsele se vor returna în ambalajul original, în stare perfectă, nefolosite, împreună cu toate accesoriile și documentele de achiziție în original. În situația în care aceste condiții nu sunt respectate, returul nu va fi acceptat. Produsele pot fi returnate completând formularul contact, urmând să primiți un email de confirmare datat și numerotat, apoi cererea Dvs. va fi procesată.

Renunțarea la cumpărare
Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica în următoarele condiții:
Numai pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie însoțit de documentele de achiziție în original (factură, chitanță, certificat de garanție, etc.). Orice modificare a stării produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor taxe administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat către client la recepționarea produselor modificate. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face cu ordin de plată în cel mult 30 de zile de la retur. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi revândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acestă clauza se aplică conform O.G. 130/2000, în cazul achiziționării online de produse de pe site-ul www.puresurprise.ro folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Consumatorul nu poate renunța la cumpărare pentru produse executate după specificațiile consumatorului, la comandă specială sau pentru produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Notificarea în scris cu privire la intenția de renunțare la cumpărare se va face completând formularul de contact, urmând să primiți un email de confirmare datat și numerotat, apoi cererea Dvs. va fi procesată.

"Good shop Product" was added to wishlist

"Good shop Product" was added to wishlist