Termeni si conditii

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Puresurprise.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a acestor reguli se poate citi de pe pagina Termeni si Conditii.

Definitii: 
Acest magazin virtual este intretinut si administrat de SC GIFT SURPRISE SRL. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-uluI Puresurprise.ro,  va fi denumita Client. Adresa web Puresurprise.ro este proprietatea SC GIFT SURPRISE SRL si va fi denumita in continuare Puresurprise. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul Puresurprise.ro vor fi denumite in continuare continut. 

Drepturi de autor: 
Intregul continut al site-ului este proprietatea SC GIFT SURPRISE SRL, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC GIFT SURPRISE SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului Puresurprise.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SC GIFT SURPRISE SRL.

Securitatea datelor personale si a informatiilor: 
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 

Declinarea responsabilitatii: 
Continutul site-ului Puresurprise.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. 

Conditii comerciale 
1. Promisiunea de cumparare 
Dupa lansarea de catre dumneavoastra a comenzii de produs/produse, veti primi automat mesajul de confirmare al comenzii dumneavoastra sub forma unui email ce include factura proforma si in cazul in care produsul sau produsele respective nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului veti fi contactat telefonic de un reprezentant de vanzari Puresurprise.ro SC GIFT SURPRISE SRL. Astfel se incheie valabil contractul de vanzare cumparare intre parti. 

Obiectul contractului il constituie produsul/produsele cu privire la care v-ati exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi online, comanda care v-a fost confirmata in scris ulterior de catre SC GIFT SURPRISE SRL si pe care firma noastra isi asuma promisiunea de a o livra in termenii stabiliti, iar dumneavoastra va exprimati promisiunea de a o cumpara. 

Ne rezervam dreptul de a cere bani in avans la comenzile la care cosideram ca este necesar (spre exemplu la comenzile de valoare mai mare, produse aduse la comanda, etc). 

 1. Livrarea ProduselorOrice comanda plasata pe Puresurprise.ro si confirmata ulterior poate fi livrata oriunde pe teritoriul Romaniei prin transportatorul agreat de SC GIFT SURPRISE SRL. Livram produse numai pe teritoriul Romaniei nu si in strainatate. 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru electronic este de 2-10 zile din momentul inregistrarii comenzii. In conditii speciale SC GIFT SURPRISE SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda. 

Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta sau inexistenta, fara a anunta unul dintre operatorii nostri de vanzari. Declinarea responsabilitatii de a verifica integritatea coletelor la receptie inainte de a semna pentru primirea lor poate conduce la situatia de pierdere de garantiei produselor. 

Verificati integritatea produsului in prezenta curierului. Curierul are obligatia sa asiste la verificarea produsului daca i se solicita acest lucru. In caz contrar va rugam sa nu desfaceti coletul si sa ne anuntati. Reclamatii ulterioare plecarii curierului nu pot fi acceptate. 

Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil.

Echipa Puresurprise.ro face eforturi sustinute pentru mentinerea acuratetii informatiilor furnizate pe acest site. Cu toate acestea nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Fotografiile produselor prezentate au doar caracter informativ, iar pachetele expediate pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Toate preţurile şi produsele prezentate sunt valabile în limita stocului. Pentru eventuale nelămuriri vă stam la dispoziţie. 

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. 

 1. Procesarea comenzii
  Pasii de finalizare a unei comenzi sunt urmatorii: 
 • Lansarea comenzii - dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. Inainte de a lansa comanda, verificati disponibilitatea produsului, chiar in pagina de prezentare a acestuia.
 • Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului de pe pagina de Contactmentionat pe site. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare
 • Ne rezervam dreptul de a cere bani in avans la comenzile la care cosideram ca este necesar (spre exemplu la comenzile de valoare mai mare, produse aduse la comanda, etc).
 • Confirmarea comenzii - un reprezentant de vanzari Electrostate va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului.
 • Livrarea comenzii - produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, imediat dupa confirmarea comenzii.
 1. Preturi
  Preturile existente pe acest site sunt exprimate in LEI (cu TVA inclus). Pretul final este format din pretul produsului ( pret site) si taxa verde si nu include cheltuielile de livrare. 

SC GIFT SURPRISE S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu (art. 1303 Cod civil), SC GIFT SURPRISE SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
- preturile afisate pe site-ul electrostate.ro sunt rezultatul unei erori tehnice (pret derizoriu: pretul afisat este mult mai mic fata de pretul real al produsului);
- produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
- tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte; 

Taxa VERDE 
Protejarea mediului inconjurator depinde de fiecare dintre noi, iar timbrul verde este un mijloc transparent care demonstreaza implicarea activa a noastra in aceasta ampla actiune. Timbrul verde reprezinta costul gestionarii fluxurilor de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE), determinat de activitatile de colectare, transport, valorificare si reciclare, cost evidentiat distinct consumatorului final, ca un cost vizibil si pe care acesta il plateste la momentul achizitionarii unui produs. 

 1. Garantia produselor:
  Produsele cumparate prin intermediul site-ului Puresurprise.ro beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica. Atunci cand este cazul, produsele vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs. 
 2. Termene de livrare:
  Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul Puresurprise.ro, se incadreaza in intervalul de 1 pana la 10 zile lucratoare. In cazuri exceptionale Furnizorul poate mari termenul de livrare. 

Taxe suplimentare: 
Functie de locatia clientului si valoarea comenzii, Furnizorul poate percepe o taxa de transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie sa plateasca taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor. 

 1. Frauda:
  ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Puresurprise.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL Puresurprise, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI Electrostate SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT. 
 2. Litigii:
  Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Oradea, jud.Bihor. 
 3. Date de contact
  Pentru a ne contacta (contact general, cerere oferta, reclamatii, returnare produs, raportare eroare site, raportare incalcare drepturilor de autor, conciliere clienti nemultumiti, etc) va rugam sa folositi pagina noastra dedicata de Suport Clienti: va rugam sa ne contactati la contact@electrostate.ro

Magazinul on-line www.puresurprise.ro este operat de: 

SC GIFT SURPRISE SRL
CUI: 42898277
Nr.ord.Reg.Com: J5/1375/11.08.2020
Strada Onestilor nr.96, Bloc p72, Ap. 10, loc. Oradea, jud. Bihor
Banca Transilvania suc. Oradea
RO34BTRLRONCRT0562109001

RO81BTRLEURCRT0562109001

RO85BTRLUSDCRT0562109001

Capital social: 200 Lei
Tel: 0741- 979.408

"Good shop Product" was added to wishlist

"Good shop Product" was added to wishlist